Καταφύγιο Ναυπακτίας
Μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα της Σαρακοστής και φτιάχνουμε γαρίδες με σκόρδο
Λεπτομέρειες- Λεπτομέρειες
- Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 08:09
Υλικά που θα χρειασθούμε:
20 μεσαίες καθαρισμένες γαρίδες
6 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 μοσχολέμονο
Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής:
Η εκτέλεση είναι πολύ απλή: απλά σωτάρουμε τις γαρίδες με το σκόρδο και είμαστε έτοιμοι.
Συγκεκριμένα: ρίχνουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί ρίχνουμε μέσα τις γαρίδες και το (καθαρισμένο από τη φλούδα) σκόρδο.
Το σωτάρισμα πρέπει να κρατήσει 4 λεπτά περίπου οπότε προσθέτουμε το χυμό του μοσχολέμονου, αλάτι και μπόλικο μαύρο πιπέρι (ένα κουτάλι της σούπας) και μετά από 2 λεπτά βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Αν θέλουμε, στο τελικό πιάτο, γαρνίρουμε με μαϊντανό.